Regnbågsbron.org - Minnessidan för älskade husdjur

Borbing

Minnesblogg

Bilder

Tänd ett ljus

Bob

✶ tisdagen den 11 augusti 2009

✝ torsdagen den 31 augusti 2017

Från din marming💫

Bob. Jag vill så gärna tro att du har det bra. Att det finns kött och stora sängar med sköna täcken som du kan mysa under. Att någon håller om dig och tar hand om dig. Att du vet att jag aldrig lämnade dig, att du inte är ensam vart du än är nu. 

När du kom till mig förändrades allt. Du blev mitt barn, mitt fokus, min bästa vän, mitt allt. Du har varit på så många platser, du har gått så många mil. Du har snärjt alla du träffat, även dom som var rädda för hundar innan. Alla är vi rörande överens att du var speciell. Inte som en hund, snarare en sjukt envis liten farbror. Alla runtomkring dig vände ut och in på sig för att du skulle bli nöjd. Dög inte benet som låg framme, då letades det aktivt av människan medan du satt med missnöjt ansikte och tittade på tills du blev nöjd med det som hittades. 
Saknaden och chocken att du är borta är olidlig. Tiden frös när du försvann för att sen spricka i miljontals bitar och allt som finns kvar är smärta och saknad. Vart jag än tittar så ser jag dig. När jag försöker sova så finns du inte där bredvid mig längre. Jag önskar att du är nära mig ändå. Att du inte oroar dig för mig när jag gråter. Jag kommer fortsätta prata med dig Bob, för en bättre vän finns inte. Jag hoppas att du hör mig. Det finns ingen som du. Jag saknar dig. Det här är fruktansvärt. Kom tillbaka snälla Bob. Du fattas mig.  
Du tog med dig en enormt stor del av mig hjärta. Jag kan ta tillbaka den när vi ses igen, fram tills dess tror jag nog du får ha det. Jag klarar mig på det jag har kvar. Jag höll dig så hårt och klamrade mig fast vid dig och släppte inte taget när du försvann. Jag upprepade orden du hört miljontals gånger innan, som du redan vet om. 
Borbing världens bästa kille. Du är min bästa vän och mitt allt och utan dig vet jag inte hur man gör. Jag älskar dig. Sov gott. ❤️
© 2019 Tstorm Technologies. Ansvarig för denna minnessida är Frida Stenback. Sidan skapades fredagen den 1 september 2017.